Missie2021-09-30T10:28:12+00:00

MISSIE

WORLDCLASS PARTNER IN CLEARANCE!!

PARTNER IN BUSINESS!!

Voor u zijn dit hele herkenbare situaties:

  • “Slow Moving” producten met een stagnerende verkoop.
  • Producten met een verouderde verpakking, terwijl de nieuwe al in productie is.
  • Promotionele en/of actieverpakkingen, waarvan de promotie reeds afgelopen is.
  • “End of Life” producten, waarvoor nieuwe producten in de plaats zullen komen.
  • Producten met een korte THT op de verpakking.
  • Of gewoon….. te veel voorraad.

Helaas zijn dit veel voorkomende verschijnselen binnen de dagelijkse business van bedrijven en organisaties , en waarschijnlijk ook voor u een bekend “probleem”.

Clearance Brands helpt haar partners met oplossingen voor hun problemen op het gebied van incourante voorraden, met name voor de FMCG. Wij nemen uw voorraden tegen een voor u acceptabele prijs van u over.

Wij onderscheiden ons van onze collega’s door onze persoonlijke aanpak en aandacht. Kwaliteit is daarbij belangrijker dan kwantiteit en vooral het nakomen van afspraken. Dit maakt ons flexibel, creatief, vindingrijk, professioneel en succesvol. Vooral maken wij duidelijke afspraken met onze leveranciers waar we de producten gaan verkopen, en nog belangrijker waar NIET. De afspraak met onze partners luidt: géén verkoop binnen de traditionele markten, zodat we uw markten niet zullen verstoren. Wij hebben afzetkanalen over heel de wereld, maar voornamelijk buiten West-Europa, in continenten als Latijns-Zuid America en Azië. Daarbij beleveren wij de alternatieve markten, zoals discountwinkels, verkoophallen, zelfstandige groothandels en winkels, open markten en ambulante groothandels en winkels.

Toch kunnen wij vaststellen dat we inmiddels een uitgebreide database aan klanten hebben opgebouwd in deze gebieden, landen als Argentinië, Brazilië, Algerije, Albanië, Bulgarije, Denemarken, Spanje, India, Canada en Nepal. Beslissingen worden aan tafel genomen, en door contante, directe betalingen, eigen transportmogelijkheden en opslag, worden gemaakte afspraken snel nagekomen. Wij zijn een compliance driven bedrijf, afspraken die wij maken met onze partners worden altijd gerespecteerd en nageleefd. Relaties koesteren we graag voor de lange termijn.

Wij werken nauw samen met een groot aantal gerenommeerde fabrikanten, en dat tot wederzijdse tevredenheid. Wij zijn ervan overtuigd, dat wij u van dienst kunnen zijn met uw incourante voorraden, waar toch veel geld en ruimte in gaat zitten. Heeft u interesse in onze “diensten en service “dan kunnen een afspraak maken om de mogelijkheden samen met u te bespreken……

CONTACT MET ONS OPNEMEN