Algemeen2021-09-30T10:10:39+00:00

ALGEMEEN

Clearance Brands is een sterk, dynamisch bedrijf met ervaring in de markt van “Fast Moving Consumer Goods”. Wij richten ons vooral op de import -en export van zogenaamde “obsolete en redundant producten” oftewel, over -en restvoorraden van FMCG. Persoonlijke verzorgingsproducten, cosmetica, parfums, food, drinks, zoetwaren en overige FMCG zijn onze specialiteit.

Wij helpen onze partners met oplossingen voor hun problemen op het gebied van rest -en overvoorraden. Tevens bieden wij onze leveranciers de mogelijkheid om hun omzet te verhogen en hun naams- en merkenbekendheid te vergroten binnen de alternatieve markten. Wij zoeken én vinden voor onze leveranciers zowel nationaal, indien toegestaan, als internationaal nieuwe alternatieve markten en afzetkanalen -en gebieden. Daarbij is het belangrijk dat de huidige afzetmarkten niet worden verstoord.

Onze visie is om een belangrijke partner te zijn voor A-marken fabrikanten, waarbij wij altijd denken in oplossingen, en eveneens een belangrijke partner zijn voor onze klanten binnen de alternatieve markten. Kortom : Clearance Brands, ook uw partner in Business??

CONTACT MET ONS OPNEMEN